چرا فوم پلیاتیلن بهترین گزینه برای عایقبندی ساختمان است؟
قبل از اجرای نیلینگ باید آزمایشهای خاک برای تعیین نوع خاک، ظرفیت باربری و لایههای خاک زیرین توسط گمانهزنی انجام شود.
همانطور که گفتیم، سیستمهای نیلینگ یا میخکوبی و روش انکراژ یا مهارکوبی، دو رویکرد متداول برای پایدارسازی در عملیات گودبرداری هستند.
همچنین، در مواجهه با موانع تأسیساتی میتواند محدودیتها و چالشهایی ایجاد شود که نیاز به راهحلهای خاص دارد.
برای بسیاری از سطوح مقاوم شده، کنترل آب زیرزمینی به دلیل تاثیر زیاد آن روی ضریب ایمنی، بسیار حساس و بحرانی است.
سنگهای هوازده ممکن است مصالح مناسبی با دیوارهای نیلینگ باشند، به شرط اینکه سطوح ضعیف در راستاهای نامناسب مثلا صفحات ضعیفی که تا درون گود ادامه دارند، وجود نداشته یا بسیار کم باشند.
احداث فونداسیون به وسیله میکروپایل های خودحفار و خودتزریق۲۲,مرداد,۱۳۹۸ - ۲۰:۳۷
اگر این گونه خاکها کاملا خشک بوده و شامل مصالح ریز دانه نباشند یا هیچ گونه سیمانتاسیون طبیعیای از خود نشان ندهند، فاقد چسبندگی ظاهری هستند.
کی میشه گودبردای که دیواره آن نیلینگ شده رو رها کرد تا سازه اصلی اجرا بشه؟
بعد از آنکه نیلها یا میلگردها در داخل گمانهها قرار داده شدند، نوبت به نیلینگ چیست فیکس کردن آنها خواهد رسید. برای فیکس کردن این میلگردها از دوغاب سیمان استفاده میشود. اطراف نیلها با دوغاب سیمان پر میشود و به این صورت انرژی بین خاک و میلگرد بهتر انتقال داده خواهد شد.
پس از گذشت مدت زمان مناسب جهت عمل آوری دوغاب سیمان، با نصب پایه جک، جک کششی و نیروسنج، نیروی پس تنیدگی تا مقدار مورد نظر طراحی به میلگرد تسلیح و دوغاب اطراف آن اعمال می شود.
بله نیلینگ یک روش کامل است، اما در برخی سازه ها با توجه به شرایط میتوان از روش های تکمیلی مانند انکراژ و سایر روش های پایدارسازی گود استفاده کرد.
روش نیلینگ (میخکوبی) و انکراژ (مهارکوبی) هر دو جزو سازههای نگهبان و از روشهای رایج و مرسوم جهت پایدارسازی گودبرداری به شمار میآیند.
در صورت برخورد گمانههای حفاری شده به مانع، با یک تغییر شیب کوچک، به راحتی مشکل برطرف میشود
Comments on “Fascination About نیلینگ”